JAM és l'empresa especialista en la cura d'elements arquitectònics i pionera en la reparació cosmètica del formigó. Una decidida aposta per la innovació, un notable esforç en la formació contínua i un ferm compromís amb la qualitat, han fructificat en uns resultats excel•lents i reconeguts a tots els nivells.
Descarrega els nostres catàlegs
> Reparació del Formigó
> Restauració de Façanes
> Aplicacions Tècniques

Els catàlegs estan en format Adobe PDF. Per a la seva visualització és necessari Adobe Reader.

Reparació del Formigó

carrer del Carme

Restauració de l´edifici situat al c. del Carme cantonada amb c. Jerusalem, a Barcelona.

Recuperació dels estucs antics i realització de nous estucs de calç amb tècniques tradicionals, amb acabats marbrejats en diferents tonalitats.

Tractaments de neteja i restauració del elements de pedra i terracota.

Belondrade

JAM ha realitzat el tractament del formigó de la nova sala de criança de Bodegas Belondrade a La Seca, Valladolid.

Reparació cosmética i veladures per subsanar defectes constructius del formigó

Mercat de Sants

Restauració de l´antic mercat de Sants, edifici modernista de 1913.

neteja d´elements ceràmics.

fabricació de peces especials a partir d´originals.

restauració d´elements de forja.

Vial Port Aeroport. El Prat, Barcelona

Reparació cosmètica i protecció del formigó al nou vial que unirà el port amb l´aeroport a El Prat, Barcelona.

Ciutat de la Justícia

Conjunt de vuit edificis prismàtics separats, de formigó autocompactable colorejat, seu de la Ciutat Judicial de Barcelona i l´Hospitalet de Llobregat, obra de l´arquitecte David Chipperfield i l´estudi B720.

Jam va realitzar la reparació cosmètica del formigó de les façanes, imitant el color de cada edifici per, posteriorment, aplicar protecció hidrofugant, anticarbonatació i antigrafiti. Sistema PAC.

Centre Comercial El Triangle

El modern edifici del Triangle, es troba al centre comercial, històric i cultural de Barcelona i acull una gran varietat de comerços amb les principals marques.

L´envelliment general de l´aplacat de pedra de les façanes, degut a la polució adherida, va aconsellar la realització d´una intervenció.

JAM va dur a terme la neteja tècnica dels aplacats de pedra i marbre, protegint-los posteriorment amb hidrofugant a base de siloxans PAC Hydroprotect.

Torres d´Hércules

Edifici d´oficines a Los Barrios, Algeciras, Càdis.

Les dues torres, d´una alçada de 126 metres, tenen com a façana una gelosía reticulada de formigó blanc a la que pot llegir-se l´inscripció \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Non Plus Ultra\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"

Obra de l´arquitecte Rafael de La-Hoz.

JAM va realitzar la reparació cosmètica i protecció del formigó blanc, amb el Sistema PAC.

Vila Florida, Barcelona

Construida al 1902, aquesta masía d´arquitectura modernista del carrer Muntaner acull actualment un centre cívic al districte de Sant Gervasi.

L´envelliment general de l´edifici i la degradació de les seves façanes es van resoldre amb una actuació global, incloent interiors i façanes.

JAM es va fer càrrec de la restauració de les façanes , amb la formació de nous estucs de cals tradicionals amb esgrafiats florals, a partir del model original.